رونمایی از دایره‌المعارف آشپزی ایرانی در نمایشگاه گردشگری

با حضور معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی از دایره‌المعارف آشپزی ایرانی روز گذشته 6 بهمن در غرفه ساناز‌سانیا رونمایی شد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، گردآورنده این دایره‌المعارف مؤسسه فرهنگی‌هنری ساناز‌سانیا است.  این کتاب در دو جلد با کاغذ گلاسه چاپ شده و با قیمت 175هزار تومان به فروش می‌رسد.

ساناز مینایی مدیر موسسه ساناز‌سانیا درباره این کتاب گفت: «این کتاب حاصل 38 سال تحقیق و پروژه در مورد خوراک ایران تحت عنوان \"دایره‌المعارف آشپزی ایرانی، از خورشخانه ایران باستان تا آشپزخانه هر استان\" است.»

او افزود: «تمام خوراک‌های استان‌ها همراه با ترکیبات، عطم، عطر، مزه در این کتاب تشریح شده، همچنین در پائین دستور پخت هر غذا آشپزی به روایت ساناز‌سانیا شامل نکاتی در مورد طبع سرد و گردم غذاها ذکر شده است.»

مینایی تأکید کرد که این کتاب مرجعی برای دانشگاه‌ها و مدارس است. شعار این کتاب نیز «هرآنچه درباره گردشگری خوراک آشپزی ایران می‌خواهید بدانید در دایره‌المعارف آشپزی ساناز‌سانیا» است.

انتهای پیام/

کد خبر 1396110725